Principala Buchete de flori

LIVRARE FLORI ONLINE LA DOMICILIU! in Craiova

Să facem cunoștință! 

Didi Flori este un atelier de flori și cadouri care realizează buchete drăguțe și lucrări exclusive hand-made. Ne aflăm în mai multe regiuni ale României, nu doar Craiova și, bineînțeles, avem un magazin online! Zâna florilor crede că fiecare dintre buchetele noastre este unic și că nu există două la fel. Pe site găsiți și multe alte modele, fiecare se poate schimba ușor, în funcție de dorințele dumneavoastră. Gama de cadouri realizate manual este în continuă schimbare, deoarece fiecare lucrare este realizată într-un singur exemplar. Suntem mereu bucuroși să ne facem prieteni, dar dacă nu aveți ocazia să veniți la noi, curierul vă va livra florile care vă plac din magazinul nostru online oriunde veți avea nevoie. Și, suntem siguri - persoana apropiată va rămâne foarte încântată!

A comanda flori și cadouri folosind resursele online este o opțiune populară și convenabilă care vă va ajuta să surprindeți persoana iubită fără a cheltui mult timp și efort. Compania Didi Flori vă ajută să vă felicitați femeia iubită într-o zi specială, să organizați un cadou pentru mama sau unui coleg. Profesioniștii magazinului nostru online vor fi bucuroși să țină cont de toate dorințele și să realizeze buchetul perfect pentru destinatar. 

Compania oferă servicii de mult timp și în această perioadă am primit multe recenzii frumoase. Majoritatea celor care ne-au contactat au devenit clienți fideli. Apreciem fiecare persoană care se adresează, prin urmare garantăm:prospețimea florilor;prețuri mici;procesarea promptă a comenzii;livrare rapidă;amabilitatea operatorilor și curierilor;o gamă largă de cadouri și buchete.

Am dezvoltat un serviciu de calitate pentru voi care este în continuă îmbunătățire. Scopul nostru este de a satisface toate solicitările clienților și de a face cooperarea cu compania mai convenabilă și mai simplă.

Contactându-ne, veți fi mulțumit de produsele excelente. Consultanții cu experiență vă vor sfătui ce buchet sau cadou să alegeți și cum să faceți pe plac unei persoane dragi. Ne place munca noastră, așa că abordăm fiecare comandă în mod responsabil și creativ. Vom ține cont de toate sugestiile voastre și vom întocmi o compoziție care va încânta și va oferi o mulțime de emoții pozitive persoanei iubite. Dacă doriți să învățați cum să îngrijiți corect florile tăiate și să prelungiți durata de viață a unui buchet cu flori de la câteva zile la câteva săptămâni, atunci și aici vă suntem de ajutor. 

Credem că cel mai bun cadou este emoția primită care va dura toată viața. Iar cel care dăruiește se va putea bucura că a împlinit visul dorit a persoanei apropiate. Echipa noastră este plină de entuziasm și optimism. Principala sarcină este să facă viața mai interesantă și să îndeplinească visele! Vă dorim atât vouă cât și celor dragi să aveți cele mai deosebite emoții împreună cu noi! 

Dacă aveți întrebări suplimentare despre activitatea serviciilor, atunci ne puteți contacta direct la numărul de telefon sau să ne lăsați un mesaj și puteți obține un răspuns rapid și calificat. 

Cum sa faci buchete din flori in Craiova de la floriarie online DidiFlori

Atunci cand creati un buchet de flori, personalul nostru iau intotdeauna o abordare individuala pentru a crea fiecare compozitia din flori cu livrare in Craiova. Pentru a crea cel mai estetic compozitia din flori pentru dvs., colegii nostri apeleaza la originile crearii buchet de flori. Ei cunosc toate semnificatiile florilor si cum este posibil si cum este imposibil sa combini florile, astfel incat sa nu poti doar sa-i multumesti pe cel caruia ii dai un buchet, ci si sa spui ceva mai mult.

Cum sa ingrijim de buchet din flori vii de la DidiFlori din Craiova

Aviz pentru ingrijirea de florile:
1. Aveti grija sa selecta un spatiu pentru florile. Nu este necesar sa-l fixa direct la fereastra, unde razele soarelui foarte incalzit afecteaza negativ pentru flori, se va prapadi
 Rapid.
2. Daca tulpina este tare, de exemplu, ca un trandafir, este necesar sa actualizati incizia, ceea ce va facilita nutritia florii. Este mai bine sa faceti o taietura de pana la 3 cm la un colt oblic.
3. Cauta o vaza pentru buchet. Vaza trebuie sa aiba o inaltime si un volum suficient. Umpleti-l cu apa curata si rece. Se dizolva comprimatul de aspirina si se asezati buchetul.
4. Nu se mai gandi ca un buchet sunt vii, astfel incat ingrijirea la buchet din flori este necesara zilnic.

? Ce reprezenta flori potrivit florarilor de la DidiFlori in Craiova ?

? Trandafiri - semnifica dragoste.
? Crizantema - preferat imparatilor japonezi inseamna forta, curaj si dragoste sacrificiala;
? Gerbera - semnifica distractia, tineretea si flirtul;
? Lalele - iubire pasionala, loialitatecinste, prosperitate, datorie religioase pure;
? Iris - o floare masculina care grai despre incredere si fiabilitate;
? Orhideea - insemna stima, frumusete, lux, fecunditate si sexualitate;
? Garoafa - curaj si succes;
? Crini - feminitate, rafinament, iubire materna.
? Alstroemeria - floarea prieteniei. Nu are un orizont romantic, dar inseamna legatura si prietenoase.
? Bujor - in limba florilor, o nunta fericita, o viata bucuros, compasiune.
? Freesia - un simbol al crezare si al tineretii.
? Musetel - in limba florilor semnifica tineretii, inocentei, neincrederii, romantismului
? Hortensie - in limba florilor semnifica raceala, indiferenta, lipsa de inima;

? Cum ar trebui o persoana din orasul Craiova sa oferi buchet in diferite tari ?

Iata putin regule care s-au evoluat in diferite stari:
?? in China, le place sa combina flori vii si nenaturale intr-un singur buchet de flori.
?? in Italia, opus este adevarat. Venind in vizita cu florile galbene este un compliment perfect. Persoana vor accepta un astfel de buchet cu bucurie, pentru ca insemna caldura, pace si prosperitate.
?? in Turcia, este obisnuit sa se dea femeilor florile deschise, iar fetele tinere vor fi jignite de un astfel de gest. Prin urmare, flori cu muguri nedeschise sunt alese pentru frumusetile tinere.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Craiova